ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

21 серпня  2018 року                                     № 651

 

 

Про відзначення на Вінниччині Дня партизанської слави

 

Відповідно до Указу Президента України від 30 жовтня 2001 року        № 1020/2001 «Про День партизанської слави», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня»,  з метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Другої світової війни 1939-1945 років, збереження героїчних традицій українського народу, виховання почуття патріотизму у молоді на кращих традиціях старших поколінь:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення на Вінниччині Дня партизанської слави (далі – Заходи), що додаються.

2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди учасників підпільно-партизанського руху часів Другої світової війни згідно з додатком.

3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів, про що інформувати  Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до              26 вересня 2018 року для подальшого узагальнення та інформування облдержадміністрації до 28 вересня 2018 року.  

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки з проведення Заходів та придбання квіткової продукції коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Крученюка О.В.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                        

   В. КОРОВІЙ

 

Додатки.doc