ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 12 липня  2018 року                                                                     № 557

 

Про залишення заяви про отримання ліцензії без розгляду

        Відповідно до Закону України  «Про ліцензування видів господарської діяльності», постанов Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2015 року   № 609 «Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» та від 30 грудня 2015 року № 1187 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності»: 

 1. Залишити без розгляду заяву комунального закладу «Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді» (ідентифікаційний код 42135081) від 05 липня 2018 року про отримання ліцензії на провадження освітньої діяльності за рівнем базової середньої освіти, у зв’язку із її невідповідністю встановленій формі (абзац третій пункту 2 частини другої статті 12 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності»).

 2. Комунальному закладу «Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді» подати заяву про отримання ліцензії на провадження освітньої діяльності за рівнем повної загальної середньої освіти за формою, встановленою Ліцензійними умовами провадження освітньої діяльності закладів освіти, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 року № 1187.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.  

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                       

В.КОРОВІЙ