ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 13 квітня  2018 року                                                                     № 306

  

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації 

від 28 січня 2016 року № 45

 

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», постанови Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2015 року № 214 «Про затвердження Методики формування спроможних територіальних громад» та на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 1076-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Вінницької області»:

 1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 28 січня 2016 року № 45 «Деякі питання внесення змін до перспективного плану формування територій громад області» такі зміни:

 1) пункт 3 розпорядження викласти у такій редакції:

«3. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального  розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) забезпечувати взаємодію з структурними підрозділами облдержадміністрації та органами місцевого самоврядування з питань добровільного об’єднання територіальних громад і проведення відповідної роз’яснювальної роботи.»;

 2) пункт 9 Положення про робочу групу із забезпечення відкритості та прозорості роботи під час внесення змін до перспективного плану формування територій громад області, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 січня 2016 року № 45, викласти у такій редакції:

«9. Департамент міжнародного співробітництва та регіонального  розвитку облдержадміністрації здійснює організаційно-технічне та інформа-ційно-аналітичне забезпечення діяльності Робочої групи.».

 2. Організаційному відділу апарату облдержадміністрації (Затула М.Б.) до 20 квітня 2018 року передати Департаменту міжнародного співробіт-ництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) документи та матеріали щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ