ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 12 грудня 2017 року                                                     № 899

  

Про повернення  культової  будівлі

 

            Відповідно до Закону України  «Про свободу совісті та релігійні організації», Постанови Верховної Ради України від 23 квітня 1991 року               № 998-ХІІ « Про порядок введення в дію Закону України  «Про свободу совісті та релігійні організації», Указу Президента України від 04 березня 1992 року           № 125  «Про заходи щодо повернення релігійним організаціям культового майна» та клопотання релігійної громади парафії Святого Апостола і Євангеліста  Іоана  Богослова с. Бурківці  Погребищенського району Вінницької єпархії  Української православної церкви Київського патріархату від 25 жовтня 2017 року:               

1. Повернути у власність релігійної громади парафії Святого Апостола і Євангеліста  Іоана Богослова  с.Бурківці  Погребищенського району Вінницької єпархії  Української православної церкви Київського патріархату храм Святого Апостола і Євангеліста  Іоана Богослова, що розташований по вул. Кооперативна 1-А у с. Бурківці  Погребищенського району, загальною площею 100,1 кв.м.

 2. Управлінню у справах національностей та релігій облдержадміністрації (Салецький І.О.) здійснити передачу нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження за актом приймання-передачі.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Крученюка О.В.

 

 Голова обласної державної

         адміністрації                                                                           

   В.КОРОВІЙ