ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 12 грудня 2017 року                                                     № 898

 

                                   Про повернення  культової  будівлі

 

            Відповідно до Закону України  «Про свободу совісті та релігійні організації», Постанови Верховної Ради України від 23 квітня 1991 року           № 998-ХІІ «Про порядок введення в дію Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», Указу Президента України від 04 березня 1992 року             № 125  «Про заходи щодо повернення релігійним організаціям культового майна» та клопотання релігійної громади на честь Святого Апостола Иоанна Богослова с. Оленівка Могилів-Подільського району Могилів-Подільської єпархії  Української православної церкви від 25 жовтня 2017 року № 1:                

1. Повернути у власність релігійної громади на честь Святого Апостола Иоанна Богослова с. Оленівка Могилів-Подільського району Могилів-Подільської єпархії Української православної церкви храм на честь Святого Апостола Иоанна Богослова, що розташований по вул. Ювілейна, 41 у                            с. Оленівка Могилів-Подільського району, загальною площею 152,2 кв.м.

 2. Управлінню у справах національностей та релігій облдержадміністрації (Салецький І.О.) здійснити передачу нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження за актом приймання-передачі.       

  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Крученюка О.В.

  

Голова обласної державної

         адміністрації                                                                    

          В.КОРОВІЙ