ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

від 15 листопада 2017 року                                               № 800

 

 Про затвердження Інструкції з планування, організації та проведення внутрішнього аудиту, документування, реалізації його результатів

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 вересня 2011 року № 1001 «Деякі питання утворення структурних підрозділів внутрішнього аудиту та проведення такого аудиту в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, їх територіальних органах та бюджетних установах, які належать до сфери управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади», наказу Міністерства фінансів України від 04 жовтня 2011 року № 1247 «Про затвердження Стандартів внутрішнього аудиту», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2011 року за № 1219/19957:

 1. Затвердити Інструкцію з планування, організації та проведення внутрішнього аудиту, документування, реалізації його результатів, що додається.

 2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 22 липня 2014 року № 395 «Про затвердження Порядку планування і проведення внутрішніх аудитів, документування, реалізації їх результатів в облдержадміністрації».

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної державної
           адміністрації                                                                       

 В. КОРОВІЙ

 

Додаток800.doc