ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 06 листопада 2017 року                                               № 774

 

 Про надання в постійне користування земельної ділянки державної власності та передачу її в комунальну власність

 

Відповідно до статей 17, 19, 20, 83, 92, 117, 122, 123 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс»:

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізова-ному лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг.

  2. Надати в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Вінобл-агроліс» земельну ділянку площею 0,1926 га, з кадастровим номером 0524381000:01:002:0250, зі зміною цільового призначенням, за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району, за межами населеного пункту, для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг.

  3. Передати у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області земельну ділянку державної власності, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

  4. Уповноважити першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П. на підписання акту приймання-передачі земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього розпорядження. 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

 В. КОРОВІЙ