ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 15 вересня 2017 року                                                    № 648

 

Про надання в оренду земельної ділянки водного фонду

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, пункту 2 розділу II Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо проведення земельних торгів», враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 06 листопада 2014 року        № 655 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  водного фонду в оренду» та клопотання комунального підприємства «Надія» Бабчинецької сільської ради:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду комунальному підприємству «Надія» для рекреаційних цілей за межами населеного пункту на території Бабчинецької сільської ради Чернівецького району.

 2. Надати комунальному підприємству «Надія» Бабчинецької сільської ради в оренду земельну ділянку водного фонду, загальною площею 4,5000 га, з кадастровим номером 0524980300:06:003:0191, на території Бабчинецької сільської ради Чернівецького району, за межами населеного пункту.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкту з комунальним підприємством «Надія» Бабчинецької сільської ради з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном на 20 років, для рекреаційних цілей.

 4. Уповноважити Чернівецьку райдержадміністрацію (Антонюк О.П.) на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

 5. Відділу у Чернівецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 6. Комунальному підприємству «Надія» Бабчинецької сільської ради в      30-денний строк зареєструвати договір оренди водного об’єкту в установленому законодавством порядку, після його підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

 7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                     

   В. КОРОВІЙ