ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 06 січня 2017 року № 5



Про забезпечення функціонування системи
військового обліку на території області у 2017 році


Відповідно до законів України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про місцеві державні адміністрації», Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921, з метою покращення та забезпечення функціонування системи військового обліку на території області:

1. Затвердити такі, що додаються:
1) Заходи щодо забезпечення функціонування системи військового обліку на території області у 2017 році (далі – Заходи);
2) План проведення перевірок стану військового обліку на території області у 2017 році.

2. Головам райдержадміністрацій, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, іншим органам влади організувати роботу щодо ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних відповідно до вимог Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921.

3. Відповідальним виконавцям Заходів за результатами проведеної роботи до 08 грудня 2017 року поінформувати Вінницький обласний військовий комісаріат для узагальнення та подальшого інформування керівництва облдержадміністрації до 30 грудня 2017 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.




Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ