На запрошення нашого дружнього партнера Вінницький Академічний музично-драматичний театр ім.М.Садовського сімейні пари переглянули захоплюючі театральні постановки. 
Дві години у полоні української класики, коли в душі вирують найсильніші емоції, а очі неможливо відірвати від вражаючих постановок українських народних танців - такий сюрприз очікував наші пари при перегляді вистави заслуженої артистки України Таїсії Славінської «У неділю рано зілля копала…» за мотивами твору Ольги Кобилянської.
Глядачі відмітили, що у виставі «У неділю рано зілля копала» продумана кожна дрібниця. Разом зі зміною почуттів героїв змінюються декорації, створені художником-постановником Іриною Лупащенко. А особливого колориту, а у окремих епізодах - і драматизму - виставі додають чисельні танцювальні номери, які поставила балетмейстер-постановник - заслужена артистка України Діана Калакай. Артисти театрального балету з особливим трепетом відтворили українські народні традиції, а також пристрасні циганські танці.

Ще одним подарунком стала комедійна вистава "Bon appetit, або гарнір по-французьки" створена за мотивами п'єси Марка Камолетті "Happy Birthday". Весела, легка та безтурботна вистава. 
Сюжет інтригуючий. Радісний чоловік Бернард проводжає дружину Жаклін до мами, щоб у її відсутність весело провести час зі своєю коханкою Сюзанною. Вечерю для них повинна приготувати куховарка Сюзетта. Дружина, коханка і, викликана з агентства служниця, багато разів міняються ролями, а чоловік і друг-коханець потрапляють в стан обдурених "рогоносців". Це все перетворюється на абсурд і всі заплутуються і не розуміють хто чий коханець.

Гра акторів, сюжет – змусили наші пари від душі посміятись, відволікти від буденності та просто побути у обіймах один одного.