Уряд України відданий політиці позитивних змін у державі і продовжуватиме співпрацю зі структурами Світового банку, який постійно і послідовно підтримує Київ на шляху фундаментальних перетворень. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з Віце-президентом Світового банку Сирілом Мюллером.

Прем’єр-міністр підкреслив, що минулого року політика Уряду дозволила закріпити економічне зростання. Саме тому реформи в сфері децентралізації, енергоефективності, охорони здоров’я, у пенсійній системі та інших сферах будуть продовжені.

Також у фокусі – поглиблення судової реформи, боротьба з корупцією та формування антикорупційного суду, як завершальної ланки системи антикорупційних органів, реформування митних та податкових органів, широкомасштабна приватизація державних підприємств, реформування аграрного комплексу. 

«Цього року ми концентруємо увагу на економічному зростанні, проведенні реформ, і я дякую за запровадження програм підтримки для України з боку Світового банку», - сказав Володимир Гройсман.

У свою чергу віце-президент Світового банку Сиріл Мюллер наголосив, що лідерство Глави Уряду стало ключовим у питаннях підтримки реформ. Політика Уряду, впевнений віце-президент, дозволяє закласти основи подальшого росту, і Світовий банк готовий стати довіреним партнером України на шляху досягнення великих економічних цілей та примноження добробуту українців.

«Ми визначили порядок денний співпраці, і ми готові підтримати Україну», - сказав Сиріл Мюллер.