Кисневі коктейлі, кімната емоційного розвантаження, кабінети масажних процедур та лікувальної фізкультури, а також «сольова» кімната – віднині мешканці пансіонату матимуть змогу безкоштовно отримувати низку реабілітаційних послуг безпосередньо в установі.

Торік, за ініціативи Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, рішенням обласної Ради до Вінницького будинку-інтернат геріатричного профілю було приєднано Вороновицький психоневрологічний інтернат, а сам заклад перейменовано в Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку з філією у Вороновиці.

Такий крок сприяв не лише зростанню якості надання соціальних послуг мешканцям установи, а й підвищенню ефективності використання фінансового ресурсу на утримання й розвиток закладу.

Результати бачимо вже сьогодні: завдяки економії коштів у пансіонаті здійснено комплекс необхідних ремонтних робіт та придбано відповідне обладнання для розширення спектру реабілітаційних послуг.

Урочисте відкриття нових кабінетів відбулося сьогодні, 30 січня, за участю голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія, Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю Раїси Панасюк, заступника голови обласної Ради Михайла Кременюка, заступника голови ОДА Ігоря Івасюка, заступника Вінницького міського голови Галини Якубович, директора Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталі Заболотної та представників депутатського корпусу обласної Ради.

Перерізавши на знак відкриття символічну стрічку, гості пансіонату мали змогу оглянути обладнані реабілітаційні приміщення, а також ознайомитися із матеріально-технічною базою закладу.