Сьогодні, напередодні Новорічних та Різдвяних свят, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій завітав у Вінницький обласний дитячий кардіоревматологічний санаторій та привітав малечу з прийдешніми святами.
Також, до привітань долучились заступник голови-директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, директор департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович та директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк.
Цьогоріч медичний заклад отримав «під ялинку» від керівництва області новий спортивний майданчик з тренажерами кардіологічного спрямування. Отож, з настанням тепла, діти, що перебувають на лікуванні в санаторії матимуть змогу активно та з користю для здоров’я проводити час на вулиці. Окрім того Валерій Коровій вручив діткам солодкі подарунки з нагоди прийдешнього Нового року.
Вітаючи малечу Валерій Коровій зазначив: «Насправді напередодні Новорічних та Різдвяних свят всі ми, і дорослі і малі, в очікуванні дива. І особливо в ці свята все навколо наповнюється добротою, теплом та радістю. І для нас, дорослих, ви діти є найціннішим, ваша радість та щаслива посмішка дають нам сил і надихають на нові звершення. Ви в нас найрозумніші, найдобріші, найкреативніші та найталановитіші. І все тому що ви наші. Саме тому хочеться передати вам все те тепло і доброту, які є у нас в душі вам, наші дорогі діти. І сьогодні хочу привітати вас з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами, побажати здоров’я, щастя та добробуту!».
На знак вдячності за подарунки малеча підготувала для почесних гостей новорічну виставу з номерами художньої самодіяльності, співами, танцями та акробатичними етюдами.
По завершенню виступів юних артистів гості оглянули територію санаторію, лікувальний корпус, процедурні та кімнати для проживання дітей.
Варто зазначити, що нещодавно в санаторії проведено ремонтні роботи і замінено старі меблі на нові, а також встановлено нове лікувальне обладнання. За словами керівника медичної установи значну частину будівельних та оздоблювальних матеріалів для закладу передали спонсори та благодійники Вінниччини.