Перебуваючи із робочою поїздкою у Вінницькому районі,  перший заступник голови ОДА  відвідав Вороновицький музей історії авіації і космонавтики, оглянув завершений дитячий ігровий майданчик у с. Гуменне та завітав до відремонтованого за кошти державної субвенції Відділення «Хвороб вуха горла й носа»  Вінницької центральної районної клінічної лікарні.

Андрій Гижко поцікавився новаціями у роботі музею історії авіації та космонавтики, відвідав бібліотеку, яка функціонує у приміщенні  палацу Грохольських-Можайських, поспілкувався із співробітниками даних установ.

Також  перший заступник голови ОДА  оглянув  дитячий ігровий майданчик у с. Гуменне, побудований за ініціативи  та при підтримці народного депутата України Олексія Порошенка  коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

«На будівництво дитячого майданчика районна рада виділила 100 тис. грн ,- повідомила в.о Гуменського сільського голови Надія Кадіра.- Підрядник виконав усі основні роботи. А сільська рада за власні кошти  огородила майданчик декоративним парканом. Тож тепер мами із дітками та молодші школярі мають безпечне і корисне місце для  розваг та відпочинку».

 Гарне враження залишило у посадовців  відвідання лор-відділення Вінницької центральної районної клінічної лікарні, яке щойно відкрилось після капітального ремонту. Сучасний дизайн, якісні матеріали та турбота про зручність для лікарів і пацієнтів – ось основний принцип, якого дотримувались при здійсненні капітального ремонту відділення.

Головний лікар медичного закладу Олександр Кривов'яз  зазначив: « На ремонтні роботи було закладено 2млн. 240 тис. грн.  Тендерну процедуру  у системі «прозорро» виграв підрядник, який здійснив роботи за 1млн 750 тис. грн.. за ці кошти ще замінено частину даху та утеплено фасад приміщення».

«Ми вже третій рік підряд займаємося ремонтом приміщень районної лікарні, у цьому саме й полягає комплексний підхід,- підкреслив Андрій Гижко. Рік назад на Миколая відкривали капітально відремонтоване дитяче відділення. зараз завершуємо другий етап - утеплили фасад на 80 % , замінили вікна та частину даху і відремонтували лор - відділення. У цьому питанні маємо тісну співпрацю народного депутата України Олексія Порошенка  і Вінницької районної державної адміністрації, яка дофінансовує даний проект. Третім етапом стане завершення усіх фасадних робіт,заміна решти вікон встановлення зовнішнього ліфт»,- підсумував Андрій Гижко.