Шановні працівники органів місцевого самоврядування Вінниччини!  Прийміть найщиріші  вітання з державним святом -  Днем місцевого самоврядування. Самоврядні органи в умовах децентралізації влади є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад.

Сьогодні на  Вінниччині вже створено 33 об’єднані територіальні громади, в той час, коли на кінець минулого року їх було 21. Це свідчить про прагнення громад самим вирішувати  нагальні проблеми життєдіяльності і  добробуту своїх населених пунктів. Нині область має ряд позитивних досягнень, пов’язаних із бюджетною децентралізацією, яка засвідчила правильність обраного шляху.

Вінниччина традиційно збирає найбільші урожаї зернових в Україні, цьогорічний урожай – майже 5 мільйонів тонн зерна є найвищим в державі. Область займає лідируючі позиції серед регіонів України з виробництва сільськогосподарської продукції. Значних результатів досягнуто у соціальній сфері: відкриваються нові дитячі садочки, будується житло, ремонтуються дороги, водогони, інші соціальні об'єкти. І в цьому велика заслуга депутатів місцевих рад та органів місцевого самоврядування.

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування та  слова вдячності за вашу натхненну працю задля розвитку територіальних громад області. Вашим професіоналізмом, патріотизмом, енергією створюється новітня історія самоврядності Вінниччини.

Бажаю вам здоров’я, миру, родинного благополуччя та Божих благословень!