На цьому наголосив 18 жовтня заступник голови Вінницької  облдержадміністрації Василь Броварник  під час розширеного засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на території військового складу Міноборони поблизу м. Калинівка. Сьогодні на засіданні були присутні жителі Павлівської територіальної громади. Усіх їх турбували питання, пов’язані з тривалістю ремонтно-відновлювальних робіт, умовами відшкодування, оформленням відповідної документації.

«Основа - це акт обстеження. Для фінансового відшкодування  потрібен дефектний акт обстеження об’єкта, відповідно до якого складається кошторис і надходять кошти», - сказав Василь Броварник, - Для покращення оперативності ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  в державі створено відповідні механізми, на рахунках є кошти, які будуть використані відповідно до діючого законодавства».

Павлівський сільський голова Віктор Кособуцький повідомив, що відновлювальні роботи продовжуються. Проектанти вже завершили обстеження і складання актів на вулицях  Шевченка і Садова.

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник також наголосив на правильному оформленні всіх  документів, оперативності проведення будівельно-ремонтних робіт.