Шановні захисники України!        

Служити державі завжди було почесною справою. І подвійна честь та велика гордість захищати рідну землю в непрості для неї часи, дарувати людям спокій та оптимізм.

          Озираючись на останні надважкі роки, які поділили наше життя навпіл, ми дуже чітко розуміємо, що саме завдяки героїчному подвигу захисників, для яких обов’язок та патріотизм були не просто словами, - завдяки вашому подвигу – Україна сьогодні має можливість бути, розвиватися і з надією дивитися в майбутнє.

 За цей непростий період українська армія, яка формувалась, фактично, в умовах військової агресії, зробила колосальний крок вперед.

 І не тільки армія – вся Україна. І в першу чергу, за рахунок вашої сили волі, мужності та віри, вашого великого прагнення зберегти країну і все зробити для того, щоб наші діти й онуки жили в новій, сучасній європейській державі

 Ми пишаємось вами, вашою мужністю та патріотизмом. І відчуваємо глибоку вдячність за той професіоналізм, відвагу та відданість обов’язку, які ви демонструєте в цих нелегких обставинах.

          Вічна пам'ять тим, хто поклав своє життя у боротьбі за українську державу та її народ. Їхній подвиг назавжди залишиться у нашій пам’яті та нашій історії.                             

         Непростий сьогодні час – час великих змін та випробувань, великих надій. І перед кожним з нас – серйозні виклики і велика відповідальність за те, якою буде наша держава у найближчі роки, чи зуміємо гідно використати той історичний шанс, який даний нам сьогодні, аби збудувати сучасну, сильну та успішну Україну. 

         Вірю: нам все вдасться! 

         Я дякую всім, хто стоїть сьогодні на захисті нашої держави: військовослужбовцям Національної гвардії, Повітряних Сил Збройних Сил України, нашим прикордонникам, усі тим, хто за покликанням серця в такий відповідальний для держави період став у ряди захисників рідної землі.

          Здоров’я вам, миру, сімейного затишку, добра! І нехай Пресвята Богородиця береже вас під своїм Покровом!

 

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій