«Нікому не дозволю красти в армії. Тим, хто будуть красти в армії, - «руки повідрубую», - відповів Президент Петро Порошенко  на запитання щодо затримання заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання Міноборони Володимира Гулєвича.

«Це позиція Президента, бо армія є моєю персональною турботою і армія є одним із наших очевидних досягнень за три роки», - додав Президент, зазначивши, що відродження української армії було досягнуто зусиллями волонтерів, Міністерства оборони, Генерального штабу та Глави держави.

Петро Порошенко також зауважив, що вітає передачу будь-якої підозри щодо корупції в правоохоронні органи, в тому числі Національне антикорупційне бюро, Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, Генеральну прокуратуру, СБУ, поліцію. «Замість того, щоб бігати по телевізійним екранам і займатися політиканством, єдине, що я чекаю від будь-кого, хто володіє інформацією про корупцію – негайну її передачу до правоохоронних органів, включно з НАБУ. Це правильна громадянська позиція», - підкреслив Президент.

«І третя позиція – я наголошую на тому, що розслідування має бути проведене в найкоротші терміни, представлено суспільству і передано до суду», - зазначив Петро Порошенко. Він назвав неприпустимим затягування, коли справи розслідуються декілька років.

«Це руйнує логіку боротьби з корупцією. Тому дуже сподіваюсь, що в найкоротші терміни суспільство отримає повноцінну інформацію що і як трапилось. Бо Павловський, мені здається, очолював сектор "М", коли було дуже важко в Маріуполі. Він брав активну участь в антитерористичній операції. Маємо зробити дуже прозоре та ефективне розслідування. Винен – притягнути до відповідальності. Не винен – не було чого починати», - резюмував Президент.