Президент України Петро Порошенко підписав розроблений Кабінетом Міністрів та ухвалений Верховною Радою пакет законів по пенсійній реформі, і це дає можливість чи не вперше з часів незалежності встановити справедливу пенсійну систему для мільйонів громадян. Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. 

Глава Уряду був присутнім на підписанні і підтримав слова Президента про те, що реформа - це рішучі кроки до відновлення справедливості.  

"Це важлива мить, якої чекають мільйони українських пенсіонерів. Ми йшли до неї не один день, це було непросто. Але сьогодні маємо важливий момент чи не вперше за часів незалежності побудувати справедливу пенсійну  систему. Наше завдання все зробити для того, аби пенсіонери вже цього місяця отримали вищі пенсії", - сказав Глава Уряду. 

Він подякував Президенту України та всім парламентарям за участь у розробці та остаточному ухваленні реформи і запевнив в готовності всіх служб втілювати ухвалені рішення в життя. 

"Ми будемо все робити далі, аби економіка зростала. Я глибоко переконаний, що ми досягнемо успіху  - буде більше робочих місць, вищі зарплати. Ми закладаємо основу для майбутніх поколінь, і Пенсійному фонду нічого не буде загрожувати, - сказав Володимир Гройсман. - Підписання відкриває можливості для роботи всіх служб, для перерахунку пенсій. Дякую Президенту і всім, хто підтримав ініціативу і зробив можливим прийняття закону в жовтні. Я вітаю і дякую за це рішення".