На цьому голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив 19 вересня під час відвідин обласної клінічної лікарні ім. Пирогова.

Керівник Вінниччини проінспектував хід оснащення новозбудованого приміщення хірургічного корпусу меблями та необхідним обладнанням, наголосивши, що обласна влада максимально сприятиме завершенню усіх робіт.

«Ми пішли свідомо на те, щоб ввести в дію першу чергу. Базове питання – щоб в цей великий корпус увійшло життя. Водночас ми не припинили фінансувати інші об’єкти, купуємо обладнання. Тож ми не зупиняємось», - підкреслив Валерій Коровій.

Голова облдержадміністрації також зазначив, що до кінця року очікується придбання медичного обладнання для закладу на загальну суму 45 млн. гривень шляхом відкритих тендерних процедур . «В цьому питанні є підтримка Уряду, має надійти додаткова дотація на 100 млн. гривень. І ми повинні доукомплектувати операційні і реанімацію», - наголосив керівник ОДА.

Як повідомив головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Пирогова Олександр Жупанов, перші партії обладнання почнуть надходити вже у жовтні.