15 вересня  в концертному залі готелю «Франція» відбулись урочистості з нагоди відзначення 20-річчя  потужного підприємства з австрійським капіталом ТОВ «Аграна Фрут Україна».

В урочистому заході взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Австрія Герміне Поппеллер, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко, керівництво концерну, інші посадові особи та представники бізнес-кіл Вінниччини та України.

Основним видом діяльності ТОВ «Аграна Фрут Україна» є вирощування плодів і ягід, таких як суниці, малини, вишні, яблука. На підприємстві широко застосовуються прогресивні західні технології та якісний посадковий матеріал з Австрії, Німеччини, Голландії, Чехії, що в свою чергу забезпечує високу якість і конкурентоздатність продукції.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій та Вінницький міський голова Сергій Моргунов урочисто вручили вітання від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. В свою чергу, очільник Вінниччини нагородив колектив ТОВ «Аграна Фрут Україна» почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, а відтак звернувся з вітальним словом:

«Сьогодні ТОВ «Аграна Фрут Україна» є надзвичайно потужним соціально відповідальним підприємством, одним з найбільших платників податків в області, чия продукція експортується в цілу низку країн світу. Завдяки злагодженості, оптимізму, творчому підходу до роботи та наполегливій праці трудового колективу, налагодженому технологічному процесу на підприємстві та новітнім методам обробки фруктів ваша продукція завжди смачна та корисна. Бажаю вам нових досягнень, вражень, здобутків та перемог, нехай ваша праця завжди буде потрібною і корисною, успіхи – вагомими та переконливими!»