На цьому наголосив Начальник ОВА Сергій Борзов під час однієї з нарад в обласній військовій адміністрації.

Зима близько і опалювальний сезон буде складним. Працівники Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА ще влітку розпочали моніторингові візити до закладів, аби подивитися як вони готуються до опалювального сезону.
Насамперед, усі мають подбати про енергозбереження. Один із методів - встановлення лічильників тепла та терморегуляторів. Над цим питанням працюють і у Тульчинському обласному будинку дитини.
Заступник директора з економічних питань департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Сергій Лавренюк з профільним експертом побували у закладі та промоніторили скільки заклад потребує обладнання.
«Уже є обласні заклади, які ще минулого опалювального сезону попрацювали над питанням теплозбереження. Зокрема, уже встановили лічильники тепла та терморегуляторти. Ефектинівсть цього ми відчули в економії коштів обласного бюджету за опалення. Тому цю роботу потрібно продовжити, адже наразі нас всім потрібно подбати про енергозаощадження і економію коштів», - відзначив Сергій Лавренюк.