Всі зміни та реформи, які сьогодні відбуваються в Україні, мають забезпечувати зростання економіки в інтересах громадян та бізнесу. Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись з журналістами та представниками ділових кіл Дніпра. Зустріч відбулася в рамках робочої поїздки Глави Уряду до Дніпропетровської області.

"Все, що ми хочемо змінити в країні, має спиратися на зростання економіки. Економіка - це конкретні виробництва, підприємства, для яких треба створювати належні умови розвитку", - сказав Глава Уряду.

Він підкреслив, що сьогодні необхідно змінювати фактично всі сфери життя - від дошкільної та шкільної освіти до пенсійної системи, яка має гарантувати справедливість людині праці. 

"Зрозуміло, що новації і зміни - це завжди складний процес, але всі реформи мають і будуть проведені під потреби українців, - сказав Глава Уряду. - В серпні ми створюємо Раду інновацій, адже чекати з реформами вже не можна". 

Глава Уряду підкреслив, що створення сприятливого ділового клімату - це також важливий напрямок роботи. І в цьому контексті Володимир Гройсман нагадав, що стоїть на позиціях захисту ділових кіл і зниження будь-якого адміністративного впливу на бізнес з боку контролюючих органів.