Точність, оперативність, результат – це гасло Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, що є міжрегіональним територіальним органом у складі кримінальної поліції. 

Сьогодні, у день професійного свята, Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов привітав особовий склад Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій  області ДСР  Національної поліції  України: «Ви виконуєте надзвичайно важливу роботу – вузькоспеціалізовану, потужну і фахову. Ми особливо пишаємося тими, хто зараз боронить нашу Вітчизну, її незалежність і суверенітет у Збройних Силах України».

За сумлінне виконання обов’язків і досягнуті високі результати в службовій діяльності та з нагоди Дня Національної поліції України, кращих правоохоронців Управління нагородили Почесними грамотами і Подяками обласної військової адміністрації та обласної Ради.

Співробітники підрозділу ведуть боротьбу з організованою злочинністю, зокрема, і в органах державної влади та місцевого самоврядування. Війна з корупцією продовжується.

«Дякую за здатність йти на ризики задля подолання викликів. Завдання у нас одне – працювати на державу, на інтереси України»,- підкреслив Сергій Борзов.