Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов  привітав  працівників Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції з нагоди професійного свята - Дня державної служби та державного свята - Дня Конституції України.

Варто зауважити, що Центрально-Західному міжрегіональному управлінню (м. Хмельницький) підпорядковані органи державної реєстрації актів цивільного стану, органи державної виконавчої служби та державні нотаріальні контори і архіви Вінницької області.

«Юстиція – це еталон справедливості і законності, структура, яка має захищати людей. Це порядок: порядок в документах та перевірка їх виконання. Це - правовий захист кожного громадянина. Хаосу в юстиції не може бути під час  війни!  А антирейдерська комісія при Мін’юсті уже показала свою ефективність в захисті від рейдерського захоплення та стала альтернативою суду», -  зазначив у вітальному слові Сергій Борзов.

Напередодні Дня Конституції  та з нагоди Дня державної служби очільник ОВА разом з в. о. начальника міжрегіонального управління Оленою Яковюк та заступником начальника міжрегіонального управління - начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Вінницькій області Андрієм Сусковим нагородив працівників Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) Почесними грамотами та подяками. 

Підсумовуючи урочисту зустріч, Сергій Борзов побажав усім присутнім  мирного неба та нагадав про почесний обов’язок усіх українців захищати Вітчизну, її суверенітет та територіальну цілісність. 

«На захисті нашої свободи сьогодні  Збройні Сили України! І кожен з нас тут, в тилу. Разом ми переможемо!»,- наголосив Начальник ОВА.