Україна активно долучається до розвитку транспортного коридору Балтія -Чорне море "Go Highway" (Гданськ -Одеса) і реконструює ділянки дороги від Львова до Одеси. Про це на своїй сторінці у Facebookнаписав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Ми започатковуємо нові проекти. Один з них - оновлена дорога Львів - Тернопіль - Вінниця - Одеса - Миколаїв, яка стане частиною транспортного коридору між польськими портами Балтії та нашими Чорного моря "GO HIGHWAY"(Gdansk-Odesa). У нещодавно прийнятих змінах до бюджету закладені перші 800 млнгривень на реалізацію цього проекту", - підкреслив Глава Уряду.

Він зазначив, що реалізація цього масштабного проекту уже розпочинається.

"Зокрема, в рамках цього проекту передбачається реконструкція і капітальний ремонт понад 70 кілометрів дороги Краковець - Львів, понад 90 кілометрів Львів- Тернопіль, майже 270 кілометрів дороги Умань -Одеса, ремонт і реконструкція інших ділянок цієї дороги, реконструкція північного об’їзду Львова і будівництво східного об’їзду Тернополя, будівництво декількох десятків нових транспортних розв’язок. Все це дозволить суттєво підвищити і пропускну спроможність траси і безпеку руху", - наголосив Володимир Гройсман.