Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук подякував депутатам Європарламенту та парламентів держав-членів ЄС за їхню сміливість, відвагу  і незмінну підтримку України під час брифінгу за результатами зустрічі з ними. 

Спікер Парламенту України поінформував, що разом з європейськими парламентаріями обговорено найбільш важливі питання, пов'язані з підтримкою  України. 

«Насамперед, це питання щодо допомоги економічної та військової, по-друге, це питання санкцій, і по-третє, це сприяння Україні в її членстві в ЄС», — зазначив політик.

Руслан Стефанчук підкреслив, що з усіх питань є повна підтримка європейських колег. За підсумками зустрічі, Голова Верховної Ради України разом з ініціатором міжпарламентської мережі «Об’єднані для України» (U4U) Андрюсом Кубіліусом підписали «Декларацію єдності заради європейської України».  

У підписаному документі визначено 6 пріоритетних напрямів роботи мережі U4U. Це постачання зброї та військова підтримка; гуманітарна допомога; санкції проти росії; післявоєнна відбудова та План Маршалла для України; інтеграція України в ЄС; міжнародний трибунал для розслідування воєнних злочинів і злочинів агресії.