На Вінниччині активно впроваджується програма Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво», зокрема, відновлення та побудова розвиненої дорожної інфраструктури.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов відзначив результати відновлення Р-08 Немирів - Ямпіль. Ділянка Тульчин - Нестерварка.

«Дорога, якою приємно їхати. «Дорога президентів» - так у народі уже назвали Р-08.Саме ця дорога веде до мосту Ямпіль-Косеуць. Сьогодні Вінниччина має результат «Великого Будівництва»: надійне транспортне сполучення з Ямпільського, Могилів-Подільського, Тульчинського районів у напрямку з південного заходу на північних схід, виїзду на автомобільну дорогу М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», що входить до складу міжнародного коридору Go Highway та об’єктів виробничої діяльності між собою, та виїзду на регіональну дорогу Р-08 - транспортний коридор до Молдови», - зазначив Сергій Борзов.

За його словами, саме такий шлях через Вінницьку область стане найшвидшим маршрутом з центрального регіону України до країн Центральної та Південно-Східної Європи.

#ВеликеБудівництво