Сьогодні Україна святкує визначне свято своєї сучасної історії - річницю Незалежності. Рівно 30 років тому Верховна Рада ухвалила Акт проголошення незалежності нашої Держави. Саме це рішення стало відправною точкою у побудові новітньої України.

За ці роки наша країна пережила багато різних подій. Ми були свідками  яскравих перемог і, на жаль, гірких поразок. Сьогодні ми вимушені відстоювати свій суверенітет та територіальну цілісність як у питаннях окупації Криму, так і у війні, що триває на Сході нашої держави. І як би інколи нам не було важко, варто пам'ятати, що попри будь-які виклики українці завжди, в усі часи власної історії, знаходили в собі сили впевнено рухатися вперед та переможно боротися за право мати краще майбутнє.

 Нас об’єднує багато спільних речей. Україна - це єдина держава. Українці із Заходу та Сходу, із Півдня та Півночі - завжди прагнули і прагнуть жити у вільній та процвітаючій країні.

 Саме тому у цей яскравий день хочу побажати кожному громадянину України наснаги та мирного неба над головою. Нехай це свято ще раз нагадує кожному із нас, в якій величній та прекрасній країні ми живемо.

 Зі святом! З Днем Незалежності, Україно!