Під час перебування у м. Вашингтоні Голова Українського Парламенту планує здійснити ряд зустрічей високого рівня.
Зокрема, програмою візиту передбачено зустріч зі Спікером Палати представників Конгресу США Полом Раяном, зі Співголовою Комітету з питань збройних сил Палати представників Адамом Смітом, з Головою Комітету з питань збройних сил Палати представників Маком Торнберрі, зі Співголовою Комітету закордонних справ Палати представників Еліотом Енгелем та з Головою Республіканської більшості у Палаті представників Кевіном МакКарті.
Відбудеться урочистий захід у рамках Українських днів в Конгресі США з нагоди 20-річчя Конгресового українського кокусу та зустріч з членами Сенатського українського кокусу.
Голова Верховної Ради візьме участь у конференції «US-UA Working Group Yearly Summit V: Providing Ukraine with an Annual Report Card», зістрінеться з Головою Комітету з питань збройних сил Сенату Джоном Маккейном та зі Співголовою Комітету з питань збройних сил Сенату Джеком Рідом.
Також заплановано Церемонію вшанування жертв Голодомору за участю представників української Громади в США під час відвідання Меморіалу пам’яті жертв Голодомору-Геноциду 1932-33 рр. в Україні.