Верховна Рада України цього року вкотре продемонструвала, що вміє об’єднуватися в складних ситуаціях, відклавши політику. Про це заявив Голова Парламенту Дмитро Разумков в ефірі програми «Хард з Влащенко» на каналі «Україна 24».

«Парламент продемонстрував, що, як завжди у важкі часи, він уміє об’єднуватися. А результатом дуже часто я особисто задоволений. Думаю, що і колеги задоволені нашою спільною роботою, коли 300 або більше голосів з’являється на табло Верховної Ради», - сказав він.

Дмитро Разумков зазначив, що цього року Верховна Рада працювала достатньо злагоджено з багатьох аспектів, за винятком кількох законопроектів.

«Якщо ми з Вами подивимося на роботу Парламенту, особливо на початку пандемії, то незважаючи на прапори, групи, фракції тощо, відкладали політику і працювали на результат. І коли змінювали бюджет, коли створювали «ковідний» фонд та ухвалювали багато інших законів, пов’язаних з протидією ковіду, і зараз, коли виходили із ситуації з конституційною кризою», - сказав Голова Верховної Ради.