Сьогодні, 21 липня, за участю заступниці голови ОДА Наталі Заболотної, начальника управління фізичної культури і спорту Вінницької ОДА Сергія Чернявського та голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергія Татусяка, відбулось урочисте відкриття першості Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колосок», присвяченої 70-річчю з дня утворення ФСТ «Колос».

Як повідомляється на офіційній сторінці Вінницької територіальної організації ВФСТ « Колос» у Фейсбук, участь у турнірі беруть юнаки 2006-2007 років з 11 районів Вінниччини та однієї ОТГ.

У вітальному слові до учасників змагань Наталя Заболотна підкреслила, що у зв’язку з карантинними обмеженнями, розвиток спорту у 2020 році зазнав «чималої травми».

«Тож приємно відмітити, що з’явилася можливість провести традиційні для Вінниччини відбіркові футбольні змагання серед молоді «Золотий колосок», а для його учасників - це чудова нагода продемонструвати власні спортивні досягнення»,- зазначила заступниця голови ОДА.

Змагання триватимуть два дні поспіль: 21-22 липня. Завтра визначаться переможці, які отримають путівку на участь у Всеукраїнському турнірі у м.Скадовськ.