Шановні українці!

24 роки тому було затверджено Основний Закон нашої держави - Конституцію України. З того часу вона не раз ставала об’єктом політичних баталій і точкою єднання. Але Конституція є нашим щоденним нагадуванням про те, що має залишатися незмінним в Україні: життя людини як найвища цінність, свобода та демократія, національна єдність і верховенство права. 

Конституція - найкращий маркер демократичності держави. Історія доводить, що наш волелюбний народ завжди прагнув жити у суверенній та правовій країні, адже саме на теренах України ще 1710 року було написано та затверджено першу у світі Конституцію - «Пакти й Конституції прав і вольностей Війська Запорізького» Пилипа Орлика.

Сьогодні  держава потребує швидких та кардинальних змін у різних сферах життя. Але головне наше завдання - втілювати, захищати, дотримуватися та не давати нікому порушувати Основний Закон України. Конституція є реальним фундаментом незалежної країни, гарантом прав та свобод її громадян, базових правил життя і функціонування держави та підтвердженням самостійності України. 

Із Днем Конституції України!