Цими словами розпочав  зустріч з представниками Координаційної ради ветеранів війни при  облдержадміністрації голова ОДА Сергій Борзов.

Керівник області відмітив: «Я  готовий разом опрацьовувати  ваші пропозиції  та  обговорювати всі важливі питання щодо взаємодії  органів виконавчої влади та  місцевого самоврядування  для вирішення проблем  учасників бойових дій та членів їх сімей. Я хочу чути ваше бачення тих чи інших проблем . Я багатьох з вас знаю і готовий до конструктивного діалогу».

Очільник області окремо зупинився на земельному питанні. За його словами, поступає багато нарікань про те, що земельні ділянки розподіляються, але захисники, які воювали, не можуть отримати.  «Ситуація, яка на цей час склалася в області стосовно отримання земельних ділянок учасниками АТО/ООС, мене зовсім не влаштовує. Я буду детально розбиратися в цьому питанні і впевнений, що об’єднавши зусилля з вами ми доб’ємось справедливості».

Участь у засіданні координаційної ради взяла і мати загиблого на Майдані Героя України  Максима Шимка Зоя Кузьменко, яка висловила пропозицію, аби до складу координаційної ради включили представників родин Небесної сотні. Голова обласної державної підтримав і звернувся до президії ради, щоб цю пропозицію врахували і внесли зміни до складу координаційної ради.

Голова координаційної ради Анатолій Слівінський  проінформував керівника області про історію створення ради та її структуру. Зазначив, що до складу координаційної ради увійшли представники з кожного району. Визначено 5 комітетів, кожен з яких працює за визначеним напрямком.