Спільна робота з волонтерами – є дієвою та дійсно необхідною у протидії поширенню коронавірусу на території області та України загалом.

Тож, яким чином ця співпраця налагоджена в області, розповів голова ОДА Владислав Скальський в ході щоденного онлайн брифінгу.

«Вчора ми створили єдиний офіційний моніторинг потреб по базовим медичним закладам, де прозоро можна побачити забезпеченість та актуальні потреби на сьогодні. За один вечір маємо багато позитивних відгуків та відповідних дій», - зауважив очільник області.

Посилання можна знайти на офіційному сайті ОДА або на сторінці фейсбук профільного заступника голови облдержадміністрації Наталі Заболотної.

«Нагадую, що усі, отримані централізовані поставки ми розподіляємо по лікарням Вінницької області за потребами. Це також відображається у даному моніторингу. Дякую усім хто приєднується!», - резюмував Владислав Скальський

Такий формат роботи планується створити по усім соціальним напрямкам області. Це зручно, прозоро та доступно для усіх. Таким чином співпрацювати можна чітко за потребами.