Cтвердження духовності, свобода віросповідання – це те, що разом з економічною політикою робить Україну сильною і змінює якість життя людей. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій. Подібні зустрічі стають традиційними і представляють собою ще один майданчик обговорення потрібних для країни рішень і напрямків розвитку, передусім в контексті захисту та примноження фундаментальних суспільних цінностей.

Цього разу участь у зустрічі взяв Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Він запропонував приділити додаткову увагу питанням збереження в Україні сімейних цінностей.

Глава Уряду привітав участь Предстоятеля Православної Церкви України  у зібранні і зазначив, що діалог між релігійними організаціями і виконавчою владою дуже важливий.

«У нас високий рівень взаємодії. Питання, які ми обговорюємо, знаходять спільне розуміння. Ствердження духовності, свобода віросповідання – це те, що робить Україну сильною у непростий час: час протистояння збройній агресії та проведення системних змін», – сказав Володимир Гройсман.

Він подякував представникам Ради Церков та релігійних організацій за підтримку.

«Це надихає на подальші зміни в житті країни. Впевнений в тому, що у нас спільні цілі та завдання. Ми маємо підтримувати наш діалог і наповнювати наш порядок денний співпраці ефективними рішеннями», – додав Прем’єр-міністр.