Голова обласної державної адміністрації під час брифінгу запевнив, що ситуація на кордоні з Придністров’ям перебуває під постійним моніторингом, а вжиті свого часу заходи з укріплення лінії кордону дозволяють сьогодні проводити планомірну для такого періоду роботу.

«В Могилів-Подільському прикордонному загоні вжито комплекс додаткових заходів з посилення правового порядку в зоні кордону з Придністров’ям. Свого часу там було здійснено низку важливих кроків: збудовано протитанковий рів, істотно посилено загальну систему кордону, створено додатково 3 пропускні пункти. Разом з тим, та територія ще буде підсилена по лінії Національної поліції та Національної гвардії України», - зазначив Валерій Коровій.

«Ми моніторимо ситуацію в Придністров’ї. На сьогодні говорити про загрози масштабного характеру з території Придністров’я немає підстав. Загрозу можуть становити диверсійні групи, заслані для дезорганізації ситуації. Саме на їх попередження реалізовується окремий план заходів», - підкреслив керівник ОДА.