Зокрема, у вівторок на порядку денному - законопроекти, важливі для виконання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом. Також Верховна Рада планує розглянути питання щодо внесення змін до Конституції щодо перейменування Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

Андрій Парубій поінформував присутніх про можливість внесення до порядку денного питання про зняття недоторканності з народного депутата Станіслава Березкіна – за його словами, Генеральна прокуратура внесла подання, яке було невідкладно передане в Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України та безпосередньо депутату. «З моменту, коли регламентний Комітет прийме рішення, протягом п’яти днів це рішення має бути запропоноване на розгляд Верховної Ради. Тобто, якщо буде рішення регламентного Комітету, то завтра до розгляду може додатися питання про зняття недоторканності», - пояснив Андрій Парубій.

У середу, за словами Голови Парламенту, розпочнеться розгляд об’ємного законопроекту щодо кримінальних проступків. Він висловив сподівання, що правки до законопроекту будуть розглянуті в середу, аби «у четвер прийти до прийняття рішення» із цього питання.

На четвер заплановано розгляд бюджетних питань. Ряд законопроектів мають бути ухвалені до початку розгляду Бюджету на наступний рік, зокрема, це зміни до бюджетного Кодексу, зміни до податкового Кодексу, питання виділення коштів Центральній виборчій комісії тощо.

У разі оперативного прийняття рішень із зазначених питань, вже у четвер Парламент зможе розпочати розгляд Державного бюджету на 2019 рік. «Це досить рекордний термін, але я впевнений, що якщо Верховна Рада України цього тижня, 22 листопада, вийде на прийняття бюджету, то це буде вагомим фактором стабілізації економічної ситуації в країні, - наголосив Андрій Парубій і додав: – Також, і цього не потрібно приховувати, це забезпечить отримання макрофінансової допомоги від наших міжнародних партнерів».

За словами політика, таким є «амбітний план на цей тиждень – амбітний і насичений». «Я думаю, що попри всі політичні протистояння, як і у всі попередні тижні, ми зможемо цього тижня працювати ефективно і дієво», - наголосив Голова Верховної Ради.