19 листопада, розпочався офіційний візит делегації Вінницької області до м.Торонто, провінція Онтаріо, Канада. Очолює представництво Вінниччини голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Також до складу делегації увійшли керівники основних бюджетоутворюючих підприємств області, які об’єднані в ГО «Вінницький Бізнес-Клуб» і нині активно долучаються до пошуку нових шляхів збуту своєї продукції на міжнародних ринках, зокрема і канадському. Варто зазначити, що прямий товарообіг Вінниччини з Канадою поступово збільшується і лише цього року склав майже 2 млн. дол. США. Це продукція машинобудівельної галузі, сільського господарства, зокрема, зернові культури, а також полімерна продукція.

Цього дня відбулись офіційні зустрічі делегації з Генеральним консулом України у Торонто Андрієм Веселовським та перемовини з керівництвом Україно-Канадської торгово-промислової палати та проекту CUTIS, що покликаний надавати Україні технічну й фінансову допомогу з експортування українських товарів, щодо здійснення торгової місії України.

Також члени делегацій вшанували пам’ять та поклали квіти до меморіалу жертвам Голодомору, який відкрито у Торонто минулого місяця, а також до одного з найстаріших в Канаді пам’ятників Лесі Українки.