Дорогі вінничани!

Сьогодні наше чудове, європейське, сучасне місто, серце Поділля  – Вінниця відзначає ювілейну 655-ту річницю від дня заснування! В цей день ми всі себе почуваємо іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало нашою затишною домівкою.

Усі досягнення, якими багата Вінниця, складаються з наполегливої праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми  - велика і є дина родина, яка прагне створити зручні та комфортні умови свого життя.

Вінниця – місто, зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою. Тут переплелися і прижились культурні цінності  різних народностей. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію, розбудовував, боронив від ворога, віддав своє життя за нашу державу.

Вінничани - ви талановиті, щирі, добрі й працелюбні! Ви створюєте матеріальне й духовне сьогодення та наближаєте майбутнє. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці Вінниця розвивається та процвітає!

Шановні вінничани! Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують у нашому місті!

З повагою

                  Голова обласної
            державної адміністрації
                 Валерій КОРОВІЙ

                                                                         Голова обласної Ради 
                                                                          Анатолій ОЛІЙНИК