Верховна Рада на пленарному засіданні у середу о 12-30 планує розпочати розгляд президентського законопроекту про національну безпеку. Про це повідомив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, відкриваючи ранкове засідання Парламенту. Він також поінформував, що у вівторок Комітет з питань національної безпеки і оборони ухвалив рішення щодо розгляду у другому читанні законопроекту про національну безпеку. «Це дає нам змогу сьогодні почати розгляд фундаментального законопроекту про національну безпеку», - зазначив А.Парубій.

Серед іншого парламентарії планують ратифікувати низку міжнародних угод: між урядом України та урядом Фінляндської Республіки про реалізацію проекту «Фінська підтримка реформи української школи», угоду між Україною та Туреччиною про захист інвестицій та ряд угод стосовно співпраці у сфері оборони.

Довідково: Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони рекомендував Верховній Раді ухвалити у другому читанні та в цілому законопроект про національну безпеку.