Голова Верховної Ради України Андрій Парубій , відкриваючи ранкове засідання у четвер, повідомив про проведення благодійного концерту «ТАМ, ДЕ МИ - ТАМ УКРАЇНА!», організованого Благодійним фондом «Інформаційно-координаційний центр», за підтримки Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю. Захід відбудеться о 14-30 у внутрішньому дворику Верховної Ради за адресою Грушевського, 5.

Мета концерту та збору коштів – старт проекту «Дому ветерана» у Житомирі. Презентувати проект будуть Керівник Житомирської ОДА Ігор Гундич, а також міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Концертна програма буде представлена групами: «Ріфмастер» та «Без обмежень», які часто виступають на передовій.

За словами Голови Парламенту, «це вже наша добра традиція проводити благодійні акції і заходи у внутрішньому дворику, який раніше був закритий. Він закликав дати старт проекту та поспілкуватись з ветеранами. «Українське суспільство має відповідати перед українськими воїнами і тоді, коли вони захищають країну на фронті, і тоді, коли вони потребують нашої підтримки і уваги», - сказав А.Парубій.