Відбулась робоча зустріч з виконавчим директором Вінницького обласного об’єднання організацій роботодавців

19 квітня 2017 року у приміщенні відділення НСПП у Вінницькій області відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП у Вінницькій області Андрущака 1.1. з виконавчим директором Вінницького обласного об’єднання організацій роботодавців (далі-ВОООР) Л. Антонюком з питань практичного застосування положень Закону України «Про соціальний діалог» щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності організацій роботодавців на територіальному рівні.

Виконавчому директору ВОООР було надано методичні рекомендації щодо підготовки документів для проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності організації роботодавців Вінницької області «Прогрес», роз’яснено порядок проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності.

Крім того, у ході зустрічі було окреслено напрями взаємодії з питань підвищення рівня правової культури найманих працівників, які працюють на підприємствах-членах ВОООР, зокрема, колективного захисту трудових прав та інтересів шляхом проведення спільних круглих столів, семінарів, організації гіравороз'яснювальної роботи. По завершенню робочої зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу активну співпрацю відділення НСПП у Вінницькій області та Вінницького обласного об’єднання організацій роботодавців у рамках діючої угоди про співпрацю.