31 січня, відбулося розширене засідання виконкому Широкогребельської сільської ради, на якому було проінформовано присутніх про проведену роботу за останні роки та обговорено головні завдання до перспективного плану розвитку території.

Участь у заході взяли  перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Павло Горбатюк, заступник керівника апарату райдержадміністрації Олена Грицишина, члени виконкому, депутати сільської ради, активні жителі громади.

Як зазначив Широкогребельський сільський голова Олександр Кащеєв,  виконком сільської ради протягом звітного періоду спрямовував свою роботу на покращення соціально-економічного розвитку територіальної громади, створення умов для стабільної роботи установ, організацій і наповнення місцевого бюджету.

Здійснено ряд заходів щодо благоустрою та покращенню зовнішнього вигляду села Широка Гребля зокрема: проведено зрізку сухостійних та аварійних дерев, здійснено комплекс заходів з благоустрою населеного пункту, організовано роботи по поліпшенню естетичного та санітарного стану Братської могили, прибудинкових територій.

На території населеного пункту встановлено 2 гральних майданчики: один – завдяки перемозі в районному конкурсі розвитку територіальних громад проекту «Щасливе дитинство - сильна держава», другий - завдяки інвестору відповідно до угоди про соціальне партнерство. 

Проведено тендер та розпочато капітальний ремонт сільського будинку культури, зроблена певна робота по заміні вікон, демонтажу покриття, закуплені матеріали для покрівлі, стелі, утеплення фасаду.

Завдяки участі в районному конкурсі розвитку територіальних громад проекту «Посвіти сонечко і в ночі в віконечко» зроблено більше 8 км  вуличного освітлення.

Також сільська рада приймала участь в трьох обласних конкурсах з метою закупівлі антисколіозних  парт для молодших класів нашої школи, заміни вікон в Широкогребельській ЗОШ, проведення капітального ремонту сільського будинку культури.

Постійно проводиться робота по благоустрою населеного пункту.

В планах розвитку до 2020 року заплановано ремонт доріг і завершення капітального ремонту сільського будинку культури.