29 січня в Уладівській сільській раді відбулися загальні збори громадян, де одним з питань порядку денного було обговорення та затвердження Плану перспективного розвитку територіальної громади на період 2019-2021 років.

У зборах громадян взяли участь голова Уладівської сільської ради Майя Крот, перший заступник голови райдержадміністрації Лариса Кримковська, начальник відділу державних допомог Управління праці та соціального захисту населення РДА Надія Любасюк, заступник головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності КНП «Літинський районний центр ПМСД» Віта Науменко, генеральний директор МХП «Зернопродукт» Валерій Марченко, депутати сільської ради, громадськість села.

На зборах  було заслухано звітну доповідь голови сільської ради Майї Крот, яка детально ознайомила присутніх про роботу сільської ради, її виконавчого комітету за 2018 рік, основні напрямки діяльності, здобутки та перспективи на майбутнє. За рахунок участі сільської ради в обласних та районному конкурсів розвитку громад в с. Уладівка встановлено дитячий ігровий майданчик та спортивний ігровий комплекс, закуплено необхідне обладнання для освітлення вулиць.

В цьому році заплановано здійснити вуличне освітлення за допомогою сонячних панелей, встановлення дитячих ігрових майданчиків в с. Матяшівка та Майдан Бобрик. Але головним пріоритетом розвитку Уладівської сільської ради  було визначено капітальний ремонт дорожнього покриття Уладівка-Матяшівка, протяжністю 3750 м. Проектно-кошторисну документацію для реалізації даного об’єкту планується розробити в цьому році.

Вичерпні відповіді присутні також отримали з актуальних питань щодо нарахувань і отримання субсидій та реалізації медичної реформи первинної ланки.