Впродовж двох місяців триває обговорення Перспективного розвитку громад Жмеринського району.  Під час формування пріоритетних напрямів діяльності в 2019 – 2021 роках враховуються всі думки та пропозиції жителів населених пунктів.

Зі своїм баченням розвитку 28 січня 2019 року поділились і мешканці Кармалюківської, Кацмазівської та Телелинецької територіальних громад.

На початку зібрання Кармалюківський сільський голова Микола Огородник прозвітував про основні показники соціально – економічного розвитку громади в 2018 році, акцентуючи увагу присутніх на основних досягненнях сільської громади, та закликав до обговорення актуальних питань, які потрібно вирішити в найближчі роки. Однозначно першочерговим завданням кармалюківчани визначили   ремонт  даху будівлі сільського будинку культури. На це планується спрямувати 600 тис. грн..

Про основні напрями діяльності в минулому році прозвітували і очільники Кацмазівської , Телелинецької сільських рад  Василь Дідовик та  Петро Кучер. Основним пріоритетом в найближчі роки тут визначили капітальний ремонт дорожнього покриття, кошторисна вартість якого становить близько 1,5 млн. грн.