Як зазначив Піщанський селищний голова  Петро Гройсман: «Нам потрібно обговорити перспективи розвитку нашої громади, визначити першочергові об’єкти, які зможуть бути реалізовані у нас в 2019 -2021 роках для подальшого включення їх до Перспективного плану Піщанського району, який включатиме зміни в розвитку інфраструктури, в галузі освіти, медицини, культури, спорту тощо».

В обговоренні взяли участь депутати селищної ради та члени виконкому, а також громада  селища.

На даному заході обговорили соціально- значущі проекти, які були реалізовані протягом 2015 – 2018 років. Також були запропоновані першочергові об’єкти для включення їх до перспективного розвитку Піщанської селищної ради на 2019 -2021 роки.

Того ж 22 грудня в приміщені Миролюбівської сільської ради, відбулося обговорення перспективного плану розвитку територій на 2019-2021 р.р. за участі дипутатів, працівників установ, організацій та активних жителів села. Під час обговорення в.о. сільського голови Стасюк Л.В. проінформувала про досягнення і здобутки та подальші перспективи розвитку громади. Після жвавих обговорень були запропоновані першочергові об’єкти для включення їх до Перспективного плану.