20 грудня в приміщенні Немерченської сільської ради відбулась 24 сесія 7 скликання  та засідання  виконавчого  комітету сільської  ради, на якому  публічно обговорено  перспективний  план   розвитку  територіальної громади на найближчі три роки.

Сільський голова Анатолій Михайленко поінформував присутніх про заходи, які проведено протягом 2018 року: розпочато реконструкцію водогону; завершено будівництво церкви Івана Богослова в селі Немерче, яке розпочато в 2016 році; проведено поточний ремонт провулку вулиці Вишнева в селі Немерче; встановлено теплозберігаючі  вікна та двері, проведено утеплення стелі   в сільському будинку культури; проведено видалення аварійно-небезпечних дерев та кущів на території парку-памятки садово-паркового мистецтва  загальнодержавного значення «Немерченський парк».

Анатолій Олександрович також зазначив, що відповідно до перспективного плану розвитку Немерченської територіальної громади на 2019-2021 роки заплановано: реконструкція водогону та артезіанської свердловини для водопостачання с.Немерче; капітальний ремонт приміщення сільського будинку культури; вибірковий капітальний ремонт в дитячому садку та приміщення пожежного депо в с. Немерче;  капітальний ремонт системи водопостачання  та дороги сполученням село Немерче-Лучинчик.

Депутати сільської ради та члени виконавчого комітету обговорили план розвитку громади та прийняли рішення щодо схвалення даного плану. 

Районна державна адміністрація та районна рада підтримують територіальні громади, які готують проекти, беруть участь у конкурсах для покращення якості життя мешканців громади.