На нараді районної організації ветеранів Жмеринщини, під час якої було підведено підсумки роботи первинних організацій ветеранів в 2018 році серед питань порядку денного розглянуто питання перспективного плану розвитку територій району.

Участь у зібранні взяли: перший заступник голови райдержадміністрації О.Монастирський, керівники відомчих установ, органів влади та організацій.

Під час своєї виступу О.Монастирський   щиро подякував ветеранам за важливу роботу та активну життєву позицію. Зупинився на основних напрямах розвитку району, які були пріоритетними в 2018 році.  Йшлося про розвиток інфраструктури населених пунктів, сільське господарство, зміцнення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери, ремонт доріг. Окремо зупинився на питанні Плану Перспективного розвитку району на 2019-2021 роки, яким передбачено 125 млн. грн.. вкласти в розвиток 52 об’єктів інфраструктури району. А також надав інформацію про перспективи району в плані об’єднання територіальних громад, про затверджений бюджет на 2019 рік, відповів на запитання.  

Засідання 40 сесії Тиврівської селищної ради 7 скликання, яке відбулось 20 грудня в заді засідань райдержадміністрації, голова селищної ради Сергій Кицишин розпочав із обговорення  перспективи розвитку у  територіальній громаді на найближчі три роки. Він детально охарактеризував усі нагальні питання життєдіяльності громади,  розповів про заплановані заходи з розвитку селища на 2019-2021 роки.

Згідно з Планом перспективного розвитку на території Тиврівської селищної ради планується реконструкція системи водопостачання, придбання техніки для комунального підприємства Тиврівської селищної ради, капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Стеценка, Гайдамацької та Польової, реконструкція трибун стадіону, Придбання енергозберігаючих твердопаливних котлів у дошкільний навчальний заклад «Мальва», придбання вуличних  світлодіодних світильників  та монтажних матеріалів для поточного ремонту мережі зовнішнього освітлення та інші заходи спрямовані на покращення побутових умов жителів селища.

Ряд проектів увійшли до переліку об’єктів і проектів соціально-економічної сфери та інфраструктури, що планується до будівництва, капремонту, модернізації по Тиврівському районі на період 2019-2021рр.