18 грудня відбулося розширене засідання  виконкому Лелітської сільської ради. Участь  у заході взяли голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, члени виконкому, депутати  сільської ради, жителі громади.

Було підбито підсумки роботи за період 2015-2018 роки та обговорено перспективи розвитку Лелітської територіальної громади до 2021 року.                                  Відповідно до стратегії розвитку Лелітської територіальної громади в перспективі передбачено розроблення проектно-кошторисної документації щодо ремонту доріг за фінансуванням з різних джерел; проведення робіт з освітлення вулиць села.

Того ж дня в селі Торчин Хмільницького району відбулося розширене засідання виконкому Сулківської сільської ради. Було підбито підсумки роботи за останні два роки та обговорено перспективний план розвитку територіальної громади до 2021 року.

Участь у заході взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, члени виконкому, депутати сільської ради , жителі громади.             

В теперішній час  настала впевненість в тому, що неможливо подолати проблемні питання сільських територій без участі локального суспільства і використання спільних ресурсів, які повинні взяти відповідальність за своє майбутнє у власні руки.

Відповідно до затвердженої стратегії на період 2019 - 2021 років сільською радою плануються наступні перспективні заходи: облаштування спортивного майданчика в селі Сулківка з вуличним спортивними тренажерами та обладнанням для футбольного, волейбольного полів. Реконструкція  приміщення школи в селі Сулківка під спортивний зал та закупка спорт інвентаря, що дасть змогу дітям і молоді, особливо  зимою і в негоду, ефективно займатися спортом; капітальний ремонт клубу в с. Сулківка,  що дасть змогу проводити культурно – освітні заходи, збереження та відновлення обрядів, традицій, звичаїв минулих поколінь; благоустрій сіл та прилеглих територій, забезпечення контейнерами та урнами для збору сміття та організацію його вивезення; будівництво мереж вуличного освітлення вул.. Л.Українки, Польова, пров. Л.Українки, Садова  с. Сулківка, вул.. Садова, Шевченка с. Торчин: в ході реалізації цього проекту буде встановлено нову енергоефективну мережу вуличного освітлення.

З метою економії коштів на оплату енергоносіїв по сільській раді на даному об’єкті буде встановлено сучасний високоефективний лічильник. Дана система встановлюється на існуючих електроопорах, що дає можливість здійснювати нічне вуличне освітлення.

Планується капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях сіл та прилеглих територій.         

Тож важливо, щоб до реалізації запланованих заходів долучилися  інвестори, фермери та підприємці, а також жителі територіальної громади, адже все це робиться для забезпечення гідного рівня життя кожного громадянина.